CELLFOOD

Mer energi och bättre prestanda i vardagslivet –och i
dynamisk aktivitet – idrott, sport och tävling

 

Cellfood® Original

Cellfood producerar syre och väte av vanligt vatten!
När Cellfood droppas i vatten eller jos startar Cellfoods unika vatten-spjälkningsprocess.
När du dricker vattnet fortsätter Cellfood att skapa nytt syre och väte i kroppen i upp till 3 dygn!
Detta pågår timme efter timme, och samtidigt levereras Cellfoods ström av mineraler, enzymer, aminosyrer och elektrolyter till djupaste cellnivå i kroppens alla delar.

Cellfood är ett mirakel på elektromagnetisk nivå!
Näringspartiklarna i Cellfood är – precis som kroppens egna vätskor (blod, plasma lymfa) – i kolloidal form och negativt laddade.
Det gör att kroppen ”känner igen” Cellfood som en vän – cellerna tar därför med lätthet emot näringsämnena och syret.

Detta leder till en överlägsen näringsabsorption på cellnivå – inte bara av Cellfoods egen näring, utan även av alla andra näringsämnen som intas inom 24 timmar efter att Cellfood
druckits.

Innehåll i Cellfood, 78 spårämnen, 34 enzymer, 17 aminosyror, elektrolyter samt det syre och väte som spjälkas är naturligt förekommande ämnen som är essentiella för kroppens funktioner.

Inget annat preparat i världen kan göra detta!

Cellfood hjälper kroppen genom att:
· ge mer energi
· stödja andning och lungor
· minska mjölksyra
· förbättra näringsupptaget
· ge snabbare återhämtning efter skador
· reducera fria radikaler
· eliminera bakterier och parasiter
· syresätta cellerna
· ge lägre hjärtpuls
· öka produktion av blodceller och blodplättar
· förbättra mental fokus och skärpa
· stärka immunsystemet
· balansera Ph-värdet

I varuhuset kan Du handla CELLFOOD!
Välj Actline-butiken


Cellfood® MultiVitamin

Allt innehåll i Cellfood MultiVitamin – vitamin A, C, D, E, B1, B2, B3, B5, B6, B12, folsyra, biotin och Cellfood (som består av 78 spårämnen, 34 enzymer, 17 aminosyror, elektrolyter samt syre och väte), är naturligt förekommande ämnen som är essentiella för kroppens funktioner.

MultiVitamin är tillverkat genom en unik process som får näringsämnenas molekyler att anta en naturligt optimal form. Detta gör att cellerna kan tillgodogöra sig näringen mycket effektivare än med konventionella kosttillskott.

Observera att MultiVitamin inte ersätter daglig dos av Cellfood original, även om MultiVitamin innehåller en viss mängd Cellfood. Denna fungerar snarare som en bärare av det värdefulla innehållet i MultiVitamin direkt till dina celler och bidrar till föryngring och vitalisering av kroppen och alla dess organ.

I varuhuset kan Du handla CELLFOOD!
Välj Actline-butiken


Cellfood® Essential Silica

Cellfood Silica ger kroppen essentiellt tillskott av näring som behövs för benstomme, leder, brosk, hud, naglar, hår, tänder och tandkött.

Kisel behövs för mer än hår, hud och naglar:

· Kisel och ben/leder: Kalcium och vitamin D är inte tillräckligt för att upprätthålla benvävnadernas tillväxt, täthet, styrka och flexibilitet ökad collagen-produktion. För detta behövs även tillräckliga mängder av kisel och andra spårmineraler som finns i detta preparat.
· Kisel och hud, hår naglar tänder och tandkött: Forskning visar att utan tillräckligt med kisel kan kroppen inte upprätthålla optimal hudelasticitet, bra kvalitet och tillväxt för hår, naglar, tänder och tandkött.
· Kisel och hjärtat: Forskning bekräftar att kisel i aorta – hjärtats största blodåder – minskar med åldern. Detta gör att hjärtats viktigaste förbindelse med resten av kroppen försvagas och risken för hjärt- och hjärtkärlsproblem ökar.
· Kisel och hjärnan: Kisel i kroppen minskar med åldern och kan därför behöva tillföras i större mängder när vi är äldre. Forskning visas att kisel kan motverka dåliga effekter av aluminium i kroppen och kan därför vara en viktig faktor för neurologisk hälsa.
· Kisel kan också stödja: Cellbildning och ämnesomsättning, collagen-produktion, immunförsvaret, elasticitet i blodkärlen och upptagning av viktiga mineraler i skelettet.

Allt innehåll i Cellfood Silica – kisel och Cellfood (78 spårämnen, 34 enzymer, 17 aminosyror, elektrolyter samt det syre och väte som spjälkas) – är naturligt förekommande ämnen som är essentiella för kroppens funktioner.

I varuhuset kan Du handla CELLFOOD!
Välj Actline-butiken


Cellfood® DNA·RNA

Vid stress (även p g a miljögifter, dålig näring m m) samt med ökad ålder, klarar kroppen inte av att tillverka tillräckligt med nukleinsyror för att producera den mängd DNA och RNA som behövs för reparation och regenerering av cellerna.

Speciellt gäller detta vävnader där cellerna förnyas snabbt, t ex tarmväggarna som förnyas helt en gång i veckan, och cellerna i immunsystemet.
Tillskott av dessa nukleinsyror förbättrar hälsan dramatiskt och ökar motståndskraften mot påfrestningar, t ex infektioner, strålning och chock.

Motverkar åldrande: Den huvudsakliga orsaken till åldrande är förlust av viktiga metylgrupper i DNA. Alla kända faktorer som minskar livslängden (rökning, undernäring, vitaminbrist, motionsbrist, miljögifter, strålning) har visat sig minska dessa metylnivåer.
DNA·RNA hjälper till att upprätthålla metylnivåerna och ökar livslängden.
Livslängdsforskning har visat att inget annat enskilt preparat kan öka livslängden så mycket som tillskott av DNA-RNA-baser.

Cellfood DNA·RNA är en patenterad blandning av DNA- och RNA-bas tillsammans med ATP (adenosintrifosfat), metylgrupper och Cellfood®
(som består av 78 spårämnen, 34 enzymer, 17 aminosyror, elektrolyter samt syre och väte).

Cellfood DNA·RNA motverkar bl a: Tumörbildning, hjärtinfarkt och stroke (genom att motverka högt homocystein), smärta, oro, ångest.
Cellfood DNA·RNA förbättrar bl a: Immunsystemet, minne, koncentrations-förmåga, hjärta/kärl, muskulär och mental uthållighet, återhämtningsförmåga, lungor, sexualfunktion, motståndskraft mot strålning och påfrestningar, läkning, regenerering av vävnader, cellenergi, endokrina körtlar, HDL-kolesterolnivåer.

I varuhuset kan Du handla CELLFOOD!
Välj Actline-butiken

Cellfood® SAM-e

Cellfood SAM-e innehåller flytande S-adenosylmetionin som förekommer naturligt i människan och alla levande varelser och har en nyckelroll som påverkar mer än 100 komplexa biokemiska processer i kroppen.
Studier har visat att tillskott av SAM-e kan:
· lindra besvär och smärta från artros
· lindra vissa symptom vid fibromyalgi
· vara till stor hjälp vid behandling av depressioner.

Det kan ta 1-2 veckor för SAM-e att ge effekt.
SAM-e uppvisar inte de bieffekter som NSAID-medel och vanliga antidepressiva medel – t ex skada mage och tarmar, nedsatt sexualfunktion, illamående och torr mun.

Så här fungerar det:
1. Humörhöjande
SAM-e fungerar genom att donera sin metylgrupp till CNS-receptorer som i sin tur ökar produktionen av de humörhöjande neurotransmitterna serotonin, dopamin och nerepinefrin.

2. Hjälper lederna, lindrar artros
SAM-e stöder absorption av sulfatgrupper i glykoproteiner som hjälper kroppen att bevara brosk och på så vis skydda lederna. En biprodukt i absorptionsprocessen är cystein och glutation som verkar antiinflammatoriskt och smärtstillande.

3. Hjälper levern
SAM-e stöder GSH-produktionen i levern, ett ämne som i huvudsak ansvarar för att bortföra farliga gifter från kroppen. Levern brottas ständigt med gifter – tillräclklig mängd GSH är då kritiskt för leverns överlevnad. När levern blir överbelastad av gifter kan den inte producera tillräckligt med GSH och skadas. SAM-e är en nödvändig komponent vid GSH-produktionen.

Cellfood SAM-e är en patenterad blandning av S-adenosylmitionein och Cellfood® (som består av 78 spårämnen, 34 enzymer, 17 aminosyror, elektrolyter samt syre och väte).

I varuhuset kan Du handla CELLFOOD!
Välj Actline-butiken


Cellfood® Natural Weight Loss

Innehåll: endast 3 verksamma ingredienser plus vatten
L-Carnitine – en vitaminliknade aminosyra som kroppen själv naturligt producerar och som hjälper kroppen att transportera långa fettsyror (LCFA) in i cellernas mitokondrier där de omvandlas till erengi (ATP)
Garcinia Cambogia – en pumpaliknande asiatisk frukt som innehåller extremt mycket Hydroxycitricsyra som dämpar aptiten och reducera leverns fettsyntes och minskar på så vis mängden ackumulerbart fett för kroppens celler.
Cellfood original – dock inte full dagsdos utan en mindre mängd som fungerar som bärare av det verskamma innehållet i denna produkt och gör det mer biotillgängligt och ersätter inte dagligt intag av Cellfood original.

Allt innehåll i Cellfood Weight Loss är naturligt förekommande ämnen som är essentiella för kroppens funktioner.

I varuhuset kan Du handla CELLFOOD!
Välj Actline-butiken


Cellfood® Oxygen Gel

Det här är en kvalitetsprodukt och vi är säkra på att du kommer att få bra resultat och bli nöjd om du följer dessa enkla råd.

På kvällen:
Rengör huden väl. Applicera ett tunt lager gel i ansiktet och på halsen, speciellt på den fina huden runt ögonen. När gelen torkar sträcks huden något. Näringsämnena och syret tränger in i hud-cellerna under hela natten och återställer hudens naturliga fuktighet.

På morgonen:
Tvätta bort resterande gel. Huden känns ren och fräsch. Om du vill, och för bästa resultat, kan du lägga på ett tunt lager gel igen och behålla under dagen. När gelen torkat in kan du använda andra hudkrämer, fuktighetskrämer, solskydd eller makeup ovanpå gelen. Du kan även blanda Oxygen Gel med din favorit-fuktighetskräm om du behöver extremt mycket fuktighetskräm.

Snabb-mask:
Lägg på ett tunt lager närhelst du önskar på dagen. Låt verka i en timme. Tvätta av och ansiktshuden känns revitaliserad och frisk.

Behandling av problemområden:
Använd Oxygen Gel för alla typer av (icke sjukliga) hudproblem på alla ställen på kroppen:
Rynkor, bristningar, utslag, blåmärken, ojämn, grov eller torr och fnasig hud. eller skadad hud. Oxygen Gel hjälper till att regenerera, vitalisera och återställa.
För besvärliga problem: blanda några droppar Cellfood original i gelen. Blanda inte Cellfood i hela burken utan i en liten mängd som du omedelbart använder.

Allt innehåll i Cellfood Oxygen Gel är naturligt förekommande ämnen: Cellfood (78 spårämnen, 34 enzymer, 17 aminosyror, elektrolyter samt det syre och väte som bildas), Aloe Vera, kamomill, fossiliserade växtdelar, glycerin, en naturlig polysackaridgelé (en sockerart) som konsistensgivare samt mindre än 0,2 % Metylparaben, framställt till 100 % av blåbär, som konserveringsmedel.

I början kan normaliseringsprocesser medföra att huden känns torr eller flagnar något. Detta går oftast över på några dagar.

Oxygen Gel är inte testat på djur, innehåller inte oljor eller dofttillsatser och medför mycket låg risk för allergireaktioner.